Lashface&Co Lifting Lotion 1


 

Produktbeskrivning:Lash lifting kräm No1Levereras i ett paket som innehåller 10st påsar.Innehåller en kemisk lösning som omstrukturerar håret från roten genom a

 


Produktbeskrivning:

Lash lifting kräm No1

Levereras i ett paket som innehåller 10st påsar.

Innehåller en kemisk lösning som omstrukturerar håret från roten genom att höja skiktet och bryta ner disulfiden och vätebindningarna i ytterkroppen vilket gör det lättare att forma fransarna runt silikon dynan. Den nya formen som fransarna tar beror på storleken på silikondynan som används.

Tioglykol syra är säkert upp till 11% när den tillämpas av en professionell för användning på ögonfransar.


Ingredienser

Urea är en aktiv penetreringsförstärkare som möjliggör en djupare penetration av biotin, hydroliserad siden och vitamin B3 i hårsäckarna, och konditionering av fransarna samtidigt som man skapar den ultimata lashliftningsbehandlingen.

Berikad med kakaosmör, som hjälper till att återfukta och ge fransarna en silkeslen glans.

Biotin är känt för att stärka keratinbindningarna i hårsäckarna, stärka fransarna och förhöjer hårets elasticitet vilket ökar lashliftet.

Hydroliserad Silk är ett protein derivat som är mycket hygroskopiskt med en förbättrad fuktbindande förmåga. Fri aminosyror är kända för att tränga in i de övre skikten av huden såväl som genom hårkutiklet i hårroten. Denna åtgärd drar fukt i dessa områden, vilket förbättrar hud- och frans återfuktning.

Vitamin B3 är känt för att stimulera hårväxt och har inkluderats i formeln för att hjälpa frans tillväxten och ge fylligare ögonfransar.